A 2021/2022. tanévben is lesz Bod könyvtárhasználati verseny!

Bod Péter Könyvtárhasználati VersenyAz Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) Nemzeti Tehetség Programjának (NTP) idén is meghirdetett "A hazai nagy hagyományú, országos szervezésű tanulmányi és sportversenyek támogatása" meghívásos pályázati kiírására benyújtottuk "A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny 2021/2022. tanévi megszervezése és lebonyolítása" című pályázatunkat. A pályázat elfogadásra került, és érvényesnek nyilváníttatott.

Az ország pedagógusai, de különös tekintettel a könyvtárostanár, irodalomtanár, iskolai könyvtáros kollégáink, követőink tehát számíthatnak a versenyre az elkövetkezendő tanévben is. Kérjük, kövessék Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/orszagos.pedagogiai.konyvtar.es.muzeum vagy/és versenyünk honlapját - https://www.opkm.hu/?lap=dok/dok&dok_id=594! Hamarosan jelentkezünk ezeken a felületeinken az újabb versenyinformációkkal.

Pályázatunk - ha a verseny elnyeri a támogatást - 2021. augusztus 1-jén kezdődik, terveink szerint az első versenybizottsági ülést szeptember 17-én pénteken tartjuk meg, a verseny meghirdetésére pedig szeptember 21-én kerül sor.

Reméljük, hogy a járványhelyzet elmúlásával ismét a hagyományos módon tudjuk megszervezni versenyünket (pl. budapesti kétnapos döntővel), persze felhasználva az elmúlt két év online lebonyolítás fontos tapasztalatait, eredményeit is.

NAGY SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁS TANULÓKAT VERSENYÜNKÖN AZ ELKÖVETKEZENDŐ TANÉVBEN IS, MINÉL NAGYOBB SZÁMBAN!

(A versenyünkre ebben a tanévben is tagintézményenként és kategóriánként három tanuló lesz nevezhető.)