Tisztelt Olvasóink!

Örömmel tudatjuk, hogy könyvtárunk, az Országos Pedagógiai Könyvtár előre láthatólag hamarosan elköltözik végre a Könyves Kálmán krt. 40. sz. alatti székházunkba, hogy elfoglalja méltó helyét a Pedagógiai Múzeum mellett.A költözés miatt könyvtárunk 2006. december 4-től zárva lesz, terveink szerint kb. 2 hónapig.

A zárásig a könyvtár nyitvatartási ideje változatlan, a kölcsönzés és beiratkozás folyamatos. Új előjegyzést már nem tudunk felvenni, a régebbi előjegyzéseket, ha a könyvek november 25-ig beérkeznek, még teljesítjük. A 12 hónapra szóló könyvtári tagság automatikusan 2 hónappal meghosszabbodik. Zárás után könyvet már nem kölcsönzünk. A visszahozott könyveket december 15-ig a Honvéd utcában, illetve január 15-től a Könyves Kálmán krt. 40-ben vesszük át (munkaidőben: 8:30-16:30). November 27-től nem küldünk ki felszólító leveleket, és a zárva tartás idejére természetesen késedelmi díjat sem számítunk fel.


Az újbóli nyitásról a Könyves Kálmán krt-on honlapunkon, és egyéb fórumokon hírt fogunk adni.


Kérjük valamennyi kedves olvasónk szíves elnézését a kellemetlenségekért, türelmüket és megértésüket. Ígérjük, hogy a lehetőségekhez mérten az eddiginél is színvonalasabb és barátságosabb szolgáltatásokkal fogjuk Önöket várni az új helyszínen.
Köszönettel:

Dr. Varga Katalin
Főigazgató
és a könyvtár valamennyi munkatársa