Hírek

Élményszerűen az olvasásról és múzeumi környezetben az iskoláról 2022.12.21.

Ha szeretné megismerni, hogy miben rejlik az olvasásban sikeres országok titka, és egyúttal múzeumi élményekre is vágyik, akkor töltsön nálunk néhány órát a Tündérpalotában. Nézze meg ajánlatunkról szóló kisfilmünket!


Ha szeretné megismerni, hogy miben rejlik az olvasásban sikeres országok titka, és egyúttal múzeumi élményekre is vágyik, akkor töltsön nálunk néhány órát a Tündérpalotában. Nézze meg ajánlatunkról szóló kisfilmünket! (A felvételen a Pais Dezső Általános Iskola tantestületének látogatása látható.)

https://youtu.be/UcYdqwuRREc

Tanári karoknak „Az olvasás mint össztantárgyi feladat”, szülői csoportnak pedig az „Amit az olvasásásról tudni érdemes” című előadást ajánljuk. Az előadásokat Péterfi Rita olvasásszociológus, az OPKM főigazgatója tartja.

A múzeumi program keretében részt vehetnek tárlatvezetésen, megismerhetnek egy száz évvel ezelőtti iskolai enteriőrt, betekintést nyerhetnek a szemléltetés történetébe.

Akiknek felkeltette érdeklődését a mindezeknek otthont adó szecessziós épület, azok épületbejáráson is részt vehetnek, vagy az időjárási viszonyoktól függően a látogatás tisztviselőtelepi sétával zárulhat.

A teljes program díja: 5.000 Ft / csoport.

A részletekről egyeztetni és érdeklődni a 06-30/903-30-39-es telefonszámon lehet.


 

további hírek